تبلیغات
درگه (فرهنگ، رسوم، ادبیات محلی، اماکن تاریخی و مذهبی شهرستان تنگستان) - لورک (lourak)
چهارشنبه 22 شهریور 1391
لورک (lourak)©

   نوشته شده توسط: وبلاگ درگه    نوع مطلب :غذاهای محلی ،

لورک که نوعی پنیر است و طرز تهیه آن بدین صورت است که: اول دوغ را جوش می آورند و مقداری شیر در آن می ریزند و حالت لخته پیدا می کند، آنرا در سبدی ریخته تا آب آن برود ولی روش معمولتر آبگیری آن این است که آن را در پارچه ای می نهند. برگ و ساقه پونه (پیدم) را خرد کرده در آن می ریزید بعد به شکل کوفته آن را درمی آورند و در جای خنک قرار می دهند.

بعدنوشت:
از پونه یا پیدم بیشتر در {(دو) [dow]:
دوغ} استفاده می کنند.
لورک را با خرما یا رطب تناول می کنند. طعم لورک شیرین است.


برچسب ها: لورک ، انوع غذاهای محلی ، غذاهای محلی بخش ساحلی شهرستان تنگستان ، غذاهای محلی شهرستان تنگستان ، بندر عامری ، بندر رستمی ، بندر گاهی ،

اشتراک و ارسال مطلب به:

خرید امن شارژ ایرانسل، همراه اول، تالیا، رایتل