تبلیغات
درگه (فرهنگ، رسوم، ادبیات محلی، اماکن تاریخی و مذهبی شهرستان تنگستان) - شُله یا چووول؟
یکشنبه 31 مرداد 1395
شُله یا چووول؟©

   نوشته شده توسط: وبلاگ درگه    نوع مطلب :غذاهای محلی ،

شُله

* مواد لازم:

1- آب              2- گوجه فرنگی               3- پیاز                4- روغن

5- برنج            6- ادویه                 7- نمک                8- فلفل

* طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ می کنیم و بعد گوجه ها و ادویه و فلفل و نمک را به آن اضافه می کنیم و بعد از سرخ شدن مقداری آب به آن اضافه می کنیم و بعد به آن برنج اضافه می کنیم و آن را دم می دهیم.

  

چوول

* مواد لازم:

1- ماهی            2- گشنیز               3- شوید               4- آب            5- نمک

6- فلفل             7- ادویه                 8- برنج                9- پیاز            10- روغن

* طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ کرده و بعد گشنیز و شوید را به آن اضافه می کنیم و آن را سرخ می کنیم و بعد ماهی را به آن اضافه می کنیم و بعد ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بعد از آن برنج را اضافه می کنیم.

 


برچسب ها: غذای محلی ، غذای محلی بوشهری ،

اشتراک و ارسال مطلب به:

خرید امن شارژ ایرانسل، همراه اول، تالیا، رایتل