تبلیغات
درگه (فرهنگ، رسوم، ادبیات محلی، اماکن تاریخی و مذهبی شهرستان تنگستان) - تهیه غذاهای محلی با ماهی خشک شده
دوشنبه 1 شهریور 1395
تهیه غذاهای محلی با ماهی خشک شده ©

   نوشته شده توسط: وبلاگ درگه    نوع مطلب :غذاهای محلی ،

 خورش مُتو

   * مواد لازم:

1- متو(ماهی خشک)         2- گشنیز             3- آب            4- پیاز

5- سیر                 6- روغن               7- گوجه فرنگی              8- تمر

9- ادویه                10- نمک                 11- فلفل

* طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ کرده و گشنیز را به آن اضافه کرده و بعد از سرخ شدن گشنیز، گوجه فرنگی را بریده و به آن اضافه کرده و متو را به آن اضافه می کنیم  و ادویه نمک و سیر را هم بعد از آن اضافه می کنیم و مواد را سرخ کرده و مقداری آب تمر به آن اضافه کرده و در آخر به آن آب می دهیم.

 

سور

* مواد لازم:

1- آب               2- ماهی کوچک(حشینه)              3- نمک

* طرز تهیه:

ابتدا ماهی کوچک را پاک کرده و شسته و آنرا در آب می ریزیم و مقداری نمک را به آن اضافه می کنیم و آن را در ظرفی می گذاریم و آن را  به مدت یک ماه نگه می داریم و به آن دست نمی زنیم و بعد از یک ماه از آن استفاده می کینم.

 

خورش ماهی سور

* مواد لازم:

1- گوجه فرنگی          2- روغن           3- ماهی سور              4- ادویه

5- پیاز                  6- مقدار کمی نمک           7- آب جوش

* طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ کرده و سپس ماهی سور را به آن اضافه کرده و آنگاه گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مقداری ادویه و کمی نمک را روی غذا می پاشیم و آنها را سرخ می کنیم و در آخر به آنها آب جوش اضافه می کنیم.


برچسب ها: غذاهای محلی بوشهر ، ماهی خشک شده ، غذای محلی ،

اشتراک و ارسال مطلب به:

خرید امن شارژ ایرانسل، همراه اول، تالیا، رایتل